Verbouwen en renoveren

Bouw of verbouwen of renovatiewerkzaamheden. Heeft u verbouwplannen of wilt u uw woning of bedrijfspand (gedeeltelijk) vernieuwen? Wij zijn u graag van dienst met zowel kleine renovatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld het dak van woning, tot het compleet renoveren van uw pand.

Wilt u een duidelijke inzicht in de kosten en de mogelijkheden voor uw verbouwing? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.


Dakkapellen

Wij leveren dakkapellen in diverse maten en uitvoeringen. Het dakkapel wordt door ons ingemeten en zelf op maat gemaakt en geplaatst.

Aanbouw

Ook kunt u R&D Bouw terecht voor het bouwen van carports, garages of een complete uitbouw aan uw woning. Wij bouwen elk gewenste aanbouw op maat en compleet naar uw wensen.

Daken

R&D Bouw kan u van dienst zijn met reparaties aan uw dak, het vernieuwen van uw boeiboorden of dak, het plaatsen van spanten of de complete renovatie van uw dak.

Kozijnen, ramen en deuren

Wij leveren en plaatsen diverse kozijnen, ramen en deuren in zowel kunststof als hout. Onze producten zijn leverbaar in diverse maten en kleuren, vraag naar de mogelijkheden.

Glas zetten

Nieuwe ruit nodig? Wij meten deze voor u en zetten het glas vakkundig.

Badkamers

Wilt u uw badkamer verbouwen? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Plaatsen het sanitair, zorgen voor deugdelijke elektra en een mooie afwerking.

Wanden

U wilt een nieuwe indeling in uw huis? Laat u informeren, wij houden rekening met draagmuren en in overleg zetten wij de nieuwe muren en werken deze netjes af door ze bijvoorbeeld te stucen.

Van Dijk (1)

project_32_1_DSCN3345kozijn

FOT7B15-b